kinesitherapie

Ons ervaren team behandelt en begeleidt dagelijks mensen met uiteenlopende klachten. Is het een arbeider die na operatie opnieuw aan het werk wil, een start-to-runner met een overbelastingsletsel, of een profwielrenner die terug zijn competitieniveau wil halen, bij FORME benaderen we elke persoon individueel met een unieke, multidisciplinaire visie. We zijn er van overtuigd dat elke persoon, die op deze omvattende wijze behandeld wordt, sneller, sterker en efficiënter opnieuw kan presteren op zijn werk of in zijn sport. Met minder kans op hervallen.


Bekijk foto's

osteopathie

Specifieke klachten vragen om een specifieke behandeling. Met osteopathie bekijken we jouw klacht vanuit een ander geneeskundig perspectief.

Tijdens een osteopathische behandeling proberen we de complexe oorzaak van bepaalde klachten in kaart te brengen en richten we ons op het ganse lichaamssysteem. We onderzoeken en behandelen functiestoornissen van gewrichten, weefsels en bewegingen. Deze beweeglijkheid is nodig om goed en zonder klachten te kunnen functioneren.

Veel voorkomende klachten zijn rug-en nekklachten, sportklachten, buikklachten, zwangerschapsklachten, klachten bij baby’s, hoofdpijn. Uiteraard is de lijst van klachten waarbij een osteopaat kan helpen nog veel langer.

De FORME - osteopaten bezitten een Degree in Osteopathy (D.O) wat betekent dat er ook terugbetaling van het ziekenfonds is.


Bekijk foto's